Apartman Miramare - Zagreb

Location pinApartman Miramare - ZagrebMiramarska cesta 15b, 10000 Zagreb

PLATI REZERVACIJU

Apartman Miramare

Apartmani Zagreb Point - Centar nalaze se na 1 km od glavnog zagrebačkog trga, svega 50 metara od trgovačkog centra Importanne. U okviru objekta gostima su na raspolaganju moderno namješteni apartmani za samostalan boravak i besplatni bežični pristup internetu.

Svi apartmani sadrže balkon ili terasu, prostor za sjedenje i TV ravnog ekrana. Također, svaki obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu te kupaonicu s tušem i besplatnim toaletnim potrepštinama. Pojedine su jedinice kimatizirane i opremljene DVD uređajem.

U obližnjem trgovačkom centru Importanne dostupni su kafići, trgovine prehrambenih proizvoda i razni butici. Glavni željeznički kolodvor udaljen je 200 metara, a do Glavnog autobusnog kolodvora ima 1 km.

Najbliže tramvajsko stajalište, koje uključuje linije po cijelom Zagrebu, smješteno je 300 metara od apartmana. Zračna luka Zagreb nalazi se na 15 km od smještajnog objekta.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartman Miramare -

Apartman Miramare

  • Adresa: Miramarska cesta 15b, 10000 Zagreb, Croatia
  • Kontakt osoba: Davor Mauser
  • Tel: +385 99 562 2485
  • E-mail: zagrebapartment@gmail.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.